Atami ATAzym


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.05

Përshkrim

Aditiv për përmirësimin e tokës.
ATA Atazyme është një përmirësues universal i tokës pa NPK i bazuar në enzima. Kjo shtesë për tretësirën ushqyese vështirë se ndikon në vlerat EC të tretësirës ushqyese. Enzimat veprojnë si katalizatorë dhe për këtë arsye luajnë një rol në zbatimin e reaksioneve (bio)kimike duke i përshpejtuar dhe/ose duke i bërë ato të mundshme.

ATA Atazyme siguron që materiali rrënjësor i vjetër dhe i vdekur të shpërbëhet në substrat. Kjo siguron që mineralet dhe sheqernat e vlefshme të bëhen të disponueshme për mjedisin e tokës nga njëra anë dhe, nga ana tjetër, dheu ajroset sepse materiali rrënjësor është "pastruar". Një substrat i ajrosur mirë siguron zhvillim më të mirë të rrënjëve dhe për rrjedhojë rezistencë më të mirë të bimës ndaj sëmundjeve dhe kërpudhave.

Veçanërisht i përshtatshëm për
Lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishte si fasule, trumzë, rigon, borzilok, lakër rrepkë, lakër lëpjetë, etj. Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
I përshtatshëm si një shtesë e lëndëve ushqyese të rregullta për rritje në tokë, hidro dhe koko. Mund të përdoret më së miri një herë në javë gjatë ciklit të rritjes dhe lulëzimit. Gjithashtu, shumë efektiv në ripërdorimin (pjesërisht) të nënshtresës.

Dozimi
1 – 3 ml për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi