Atami Bcuzz Blossom Builder Liquid


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.00

Përshkrim

Intensifikon periudhën e lulëzimit.
Faza e lulëzimit është një pjesë emocionuese e ciklit jetësor të bimëve gjatë së cilës rritja vegjetative zvogëlohet dhe fillon zhvillimi gjenerues.

B'cuzz Bloom Stimulator aplikohet kur bima fillon të formojë lule, pak para se të hyjë në fazën e lulëzimit. B'cuzz Bloom Stimulator më pas do të nisë fazën e lulëzimit dhe do ta bëjë atë më intensive dhe të zgjasë më gjatë. Kjo do të rezultojë në një prodhim shpërthyes të luleve të trasha dhe kompakte dhe përfundimisht frutave me shije dhe erë të mrekullueshme.

Veçanërisht i përshtatshëm për
Lloje të ndryshme perimesh dhe frutash si speca zile, spec djegës dhe patëllxhan. Mund të përdoret gjithashtu për lulëzimin e bimëve zbukuruese (p.sh. Osteospermum).
Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
Sa i përket formimit të luleve, shtoni çdo ditë kur ujisni bimën. Efekti optimal në kombinim me B'cuzz Booster. B'cuzz Bloom Stimulator është i lehtë për t'u përdorur! Mund ta kombinoni praktikisht me të gjithë lëndët ushqyese bazë pasi nuk ka pothuajse asnjë vlerë NPK. Plus, është shumë i përqendruar në një shkallë hollimi prej 1:1000 të tretësirës ushqyese.

Dozimi
0,5 ml – 1 ml për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi