Atami Bcuzz Coco Bloom Stimulator


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.50

Përshkrim

Intensifikon periudhën e lulëzimit.
Faza e lulëzimit është një pjesë emocionuese e ciklit jetësor të bimëve gjatë së cilës rritja vegjetative zvogëlohet dhe fillon zhvillimi gjenerues.

B'cuzz Coco Bloom Stimulator është zhvilluar posaçërisht për të intensifikuar lulëzimin dhe lulëzimin kur kultivohet në substrate koko. Ky stimulues i lulëzimit aplikohet kur bima fillon të formojë lule, pak para se të hyjë në fazën e lulëzimit. B'cuzz Bloom Stimulator më pas do të nisë fazën e lulëzimit dhe do ta bëjë atë më intensive dhe të zgjasë më gjatë. Kjo do të rezultojë në një prodhim shpërthyes të luleve të trasha dhe kompakte dhe përfundimisht frutave me shije dhe erë të mrekullueshme.

Veçanërisht i përshtatshëm për
Lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishtesh si domatet, sherebela dhe borziloku. Mund të përdoret gjithashtu për bimë të brendshme dhe në vazo (p.sh. Alocasia, Lavender). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
Sa i përket formimit të luleve, shtoni çdo ditë kur ujisni bimën. Efekti optimal në kombinim me B'cuzz Coco Booster. B'cuzz Coco Bloom Stimulator është i lehtë për t'u përdorur! Është veçanërisht i përsosur për kultivim në substrate me bazë koko.

Dozimi
0,5 ml – 1 ml për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi