Atami Bcuzz Coco Nutrition A&B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.50

Përshkrim

Baza për rezultatet e rritjes së imët në sistemet hidroponike.
B'cuzz Coco A&B janë lëndë ushqyese bazë universale që i sigurojnë bimës (të re) një ushqim mineral të koncentruar dhe specifik që ajo kërkon për t'u zhvilluar në një bimë të fortë dhe të shëndetshme.

B'cuzz Coco A&B mund të aplikohet gjatë gjithë ciklit të rritjes. Nënshtresat e kokosit janë natyrisht të pasura me kalium, i cili me kalimin e kohës çlirohet ngadalë nga koko torfe. Megjithatë, koko torfe është natyrisht shumë e varfër në kalcium. Prandaj, është e rëndësishme që ushqimi të përmbajë mjaft kalcium. Coco A ka një përmbajtje kalciumi prej 4% W/W të rrumbullakosura lart; ky është më se i mjaftueshëm kalcium për nënshtresat tona me bazë Coco me cilësi të lartë. Coco B përmban kryesisht fosforin dhe mikro-ushqyesit e nevojshëm.

Veçanërisht i përshtatshëm për
lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishtesh si domatet, sherebela dhe borziloku.
Mund të përdoret gjithashtu për bimë të brendshme dhe në vazo (p.sh. Alocasia, Lavender). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e çdo bime ose kulture individuale.

Aplikacion
Për shkak se disa lëndë ushqyese në tretësirë ​​reagojnë kimikisht me njëri-tjetrin në përqendrime të larta, ushqimi vjen në dy shishe të veçanta, A dhe B. Koncentratet A dhe B mund të përzihen vetëm me njëri-tjetrin në kombinim me ujë.

Dozimi
1 – 3 ml A dhe 1 – 3 ml B për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi