Atami Bcuzz Hydro Booster Universal


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.50

Përshkrim

Mbështet bimët me ndryshimet mjedisore.

Më shumë se njëzet vjet më parë ne filluam zhvillimin e B'cuzz Boosters. Përforcuesit përbëhen nga dy komponentë të rëndësishëm: Një ekstrakt natyror bimor dhe një kombinim i azotit, magnezit dhe hekurit.

Ekstrakti natyror i bimëve mbështet proceset fiziologjike të bimëve. Ndryshimi i mjedisit është një goditje për shumicën e bimëve, e cila ndikon në rritjen. B'cuzz Booster Uni është një përforcues universal që ndihmon kalimin e bimëve në fazën e rritjes sa më lehtë që të jetë e mundur. Mos e nënvlerësoni rëndësinë e fazës së rritjes pasi ajo ndikon shumë në rendimentin përfundimtar.

Magnezi dhe hekuri janë elementë të rëndësishëm kur bëhet fjalë për prodhimin e më shumë klorofilit. Çelësi për një bimë të shëndetshme dhe të fortë është molekula e klorofilit, e cila thith dritën dhe e shndërron energjinë në sheqer.

Energjia nga ky sheqer nevojitet për të kryer diferencimin e qelizave, ndarjen e qelizave dhe zgjatjen e qelizave.

Veçanërisht i përshtatshëm për
lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishte si marule, spinaq, lakër, tranguj, cilantro, qiqra, etj. Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
Filloni në fazën e rritjes dhe shtoni çdo ditë kur ujisni bimën. Efekt optimal kur përdoret në kombinim me B'cuzz Bloom Stimulator. Ju mund ta kombinoni lehtësisht B'cuzz Booster Uni me çdo lëndë ushqyese ose aditiv bazë.

Dozimi
0,1 ml – 0,5 ml për litër ujë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi