Atami Bcuzz Hydro Nutrition A&B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.95

Përshkrim

Baza për rezultatet e rritjes së imët në sistemet hidroponike.

B'cuzz Hydro A&B janë lëndë ushqyese bazë universale që i ofrojnë bimës (të re) ushqimin mineral të përqendruar dhe specifik që ajo kërkon për t'u zhvilluar në një bimë të fortë dhe të shëndetshme.

Në Hidrokulturë, përdoret një dozë më e lartë e lëndëve ushqyese. Kjo është arsyeja kryesore për një përqendrim më të lartë të lëndëve ushqyese në Hydro A&B. Hydro Rokz (guralecë balte) mezi i ruajnë lëndët ushqyese dhe ato largohen lehtësisht. Rrënjët nuk kanë shumë kohë për të marrë lëndë ushqyese shtesë nga mjedisi i tyre. Pra, për të plotësuar nevojat e bimës, lotimi duhet të bëhet më shpesh dhe me një përqendrim më të lartë të lëndëve ushqyese. Përqendrimi më i lartë i lëndëve ushqyese mundëson edhe qarkullimin e tretësirës ushqyese, sepse tretësira do të mbetet e pasur me lëndë ushqyese për një periudhë më të gjatë.

Veçanërisht i përshtatshëm për
lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishtesh si vezët, sherebela dhe borziloku. Mund të përdoret gjithashtu për bimë të brendshme dhe në vazo (p.sh., Anthurium, Lavender, Gerbera). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e çdo bime ose kulture individuale.

Aplikacion
Për shkak se disa lëndë ushqyese në tretësirë ​​reagojnë kimikisht me njëri-tjetrin në përqendrime të larta, lëndët ushqyese vijnë në dy shishe të veçanta, A dhe B. Koncentratet A dhe B mund të përzihen vetëm me njëri-tjetrin në kombinim me ujë.

Dozimi
1 – 3 ml A dhe 1 – 3 ml B për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi