Atami Bcuzz Premium Pluhur Bimore Coco


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.30

Përshkrim

Bcuzz Premium Plant Powder Coco është një ushqim bio-mineral i keluar, i zhvilluar veçanërisht për kultivim në koko. Krahas kalciumit, ky lëndë ushqyese 1-komponent përmban mikroorganizma dhe baktere të rëndësishme që do të jenë një nxitje për jetën e tokës dhe do të ndihmojnë në përmirësimin e gjendjes së të korrave. Në këtë mënyrë Soil Premium Plant Powder Coco siguron stabilitet shtesë dhe një ekuilibër biologjik në nënshtresë. Pluhuri i bimëve Premium Coco është gjithashtu i dobishëm dhe ekonomik në transport dhe përdorim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi