Atami Bcuzz Root Stimulator


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.00

Përshkrim

Stimulon zhvillimin e sistemit rrënjor.

B'cuzz Root Stimulator siguron rrënjë të forta për thithjen dhe transportin optimal të ujit dhe lëndëve ushqyese. Sa më shumë rrënjë, aq më shumë lidhje me tokën ka një bimë për të ruajtur dhe/ose transportuar të gjithë lëndët ushqyese nga toka në pjesën tjetër të bimës.

Ky stimulues universal i rrënjëve përmirëson zhvillimin dhe rritjen e rrënjëve dhe rezistencën e bimëve ndaj parazitëve. Rrënjët e shëndetshme e ankorojnë bimën në substrat, kështu që ajo është në gjendje të mbajë lule dhe fruta shumë më të mëdha në një fazë të mëvonshme. B'cuzz Root Stimulator përbëhet nga acide yndyrore, amino dhe humike dhe ekstrakte bimore.

Veçanërisht i përshtatshëm për
Lloje të ndryshme perimesh dhe frutash si patatet dhe patatet e ëmbla. Mund të përdoret gjithashtu për lulëzimin e bimëve zbukuruese (p.sh., krizantemë, tulipanë, muscari). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
Shtoni çdo ditë kur ujisni bimën në 2 javët e para. Më pas do të zëvendësohet nga një përforcues B'cuzz. (Toka, Hidro dhe Coco)

Dozimi
0,5 – 1 ml për litër ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi