Atami Bcuzz Soil Nutrition A&B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.95

Përshkrim

Baza për rezultate të shkëlqyera në rritje në tokë.

B'cuzz Soil A&B i siguron bimës (të re) një ushqim mineral të përqendruar dhe specifik që i nevojitet për t'u zhvilluar në një bimë të fortë dhe të shëndetshme.

B'cuzz Soil A&B është një lëndë ushqyese bazë universale që siguron një ekuilibër të qëndrueshëm dhe biologjik të substratit. Ai përmban të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme për të gjithë ciklin e rritjes dhe mund të përdoret për kultivimin e bimëve brenda dhe jashtë. Në kuadër të lëndëve ushqyese bazë universale B'cuzz kemi disa produkte për faza të ndryshme të bimës. Megjithatë, është e mundur të luash me dozën e lëndëve ushqyese A dhe B. Për fazën e rritjes mund të merrni pak më shumë A dhe për fazën e lulëzimit mund të merrni pak më shumë B.

Veçanërisht i përshtatshëm për
Lloje të ndryshme perimesh, frutash dhe barishtesh si kungull i njomë, fasule dhe trumzë. Mund të përdoret gjithashtu për bimë të brendshme dhe në vazo (p.sh., Larkspur (Delphinium), Kullosa Ornamentale). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e çdo bime ose kulture individuale.

Aplikacion
Për shkak se disa lëndë ushqyese në tretësirë ​​reagojnë kimikisht me njëri-tjetrin në përqendrime të larta, lëndët ushqyese vijnë në dy shishe të veçanta, A dhe B. Koncentratet A dhe B mund të përzihen vetëm me njëri-tjetrin në kombinim me ujë.

Dozimi
Komposto me plehërim të madh (në vazo): 1 – 3 ml A dhe 1 – 3 ml B për litër ujë.
Komposto me plehërim të lehtë (potting): 1 – 5 ml A dhe 1 – 5 ml B për litër ujë.

NK 3-3 W/W

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi