Athena Balance (e përzier)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£20.90

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena Balance është një formulë e thjeshtë e silikatit të kaliumit e përqendruar posaçërisht për tampon ujin e ujitjes dhe për të stabilizuar në pH ideal. Siliconi përfiton gjithashtu rritjen e bimëve, strukturën e kërcellit, reduktimin e stresit, përdorimin e ujit (osmorregullimin) dhe përdorimin e lëndëve ushqyese.

Kultivuesit komercial gjejnë rezultate më të mira, veçanërisht me ujin me osmozë të kundërt (RO), kur mbulojnë fillimisht me Athena Balance. Uji i pastër RO ka strukturë kimike të paqëndrueshme që mund të bllokojë lëndë ushqyese të tjera kur shtohet pa një tampon. Athena Balance shton aq sa duhet në ujë për të krijuar një zgjidhje më homogjene të plehrave dhe për të reduktuar nevojën për të rregulluar pH pas përzierjes.

Formula është pa sedimente dhe është e pajtueshme me sistemet mekanike të dozimit (Dosatron). Athena Balance nuk rekomandohet për sistemet elektronike të dozimit (Netafim).

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi