Athena Bloom (E përzier) A+B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£99.00

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena Bloom është një formulë e thjeshtë dhe e pastër me 2 pjesë e krijuar për fazën e lulëzimit të rritjes për bimët që prodhojnë fruta dhe lule. Ne përziejmë makronutrientët kryesorë të linjës dhe mikronutrientët e keluar për të arritur një aftësi më të madhe të marrjes së lëndëve ushqyese në një gamë më të gjerë pH në çdo kombinim të metodës së rritjes, llojit të ujit dhe medias.

Kjo formulë e lëngshme e përzier me 2 pjesë duhet të përdoret në sasi të barabarta gjatë fazës së lulëzimit për të stimuluar fillimin e shpejtë të prodhimit të sythave, për të rritur vendet e lulëzimit dhe për të promovuar rendimente me cilësi të lartë.

Formulat janë pa sedimente dhe janë të përputhshme me të gjitha sistemet e dozimit dhe ujitjes duke përfshirë kokat e imta të pikatores. Sasi të vogla të mikro-grimcave janë herë pas here të dukshme në disa kushte, por nuk do të ndikojnë në ekuilibrin mineral ose përputhshmërinë e sistemit.

Praktikat më të mira
Shkundni mirë para përdorimit

• Përdorni instrumente matëse të pastra – mos vendosni asgjë në shishe.
• Përdorni gjithmonë pjesë të barabarta të Athena Bloom A & B për të ruajtur raportet e duhura minerale.
• Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni në përputhje me rrethanat në bazë të të korrave dhe fazës së rritjes.
• Rregullo pH në nivelet e duhura pas përzierjes së të gjithë plehrave dhe aditivëve.
• Mos e kombinoni në formë të paholluar.
• Ruajeni të mbyllur në paketimin origjinal në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Tarifat e aplikimit
Shtoni 2-7 mL Athena Bloom A për gallon ujë gjatë fazës së lulëzimit.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi