Athena Grow (E përzier) A+B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£99.00

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena Grow është një formulë e thjeshtë dhe e pastër e krijuar për fazën vegjetative të rritjes dhe për bimët që nuk lulëzojnë. Raportet tona të kujdesshme të balancuara të mineraleve ndihmojnë në lehtësimin e zhvillimit optimal të bimëve duke përfshirë fotosintezën, frymëmarrjen e shëndetshme dhe rritjen e fortë të kërcellit dhe rrënjës.

Kjo formulë e lëngshme e përzier me 2 pjesë duhet të përdoret në sasi të barabarta gjatë fazës së vegjetacionit për të stimuluar fillimin e shpejtë të prodhimit të sythave, për të rritur vendet e lulëzimit dhe për të promovuar rendimente me cilësi të lartë.

Formulat janë pa sedimente dhe janë të përputhshme me të gjitha sistemet e dozimit dhe ujitjes duke përfshirë kokat e imta të pikatores. Sasi të vogla të mikro-grimcave janë herë pas here të dukshme në disa kushte, por nuk do të ndikojnë në ekuilibrin mineral ose përputhshmërinë e sistemit.

Praktikat më të mira
Shkundni mirë para përdorimit

• Përdorni instrumente matëse të pastra – mos vendosni asgjë në shishe.
• Përdorni gjithmonë pjesë të barabarta të Athena Grow A & B për të ruajtur raportet e duhura minerale.
• Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni në përputhje me rrethanat në bazë të të korrave dhe fazës së rritjes.
• Rregullo pH në nivelet e duhura pas përzierjes së të gjithë plehrave dhe aditivëve.
• Mos e kombinoni në formë të paholluar.
• Ruajeni të mbyllur në paketimin origjinal në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Tarifat e aplikimit
Shtoni 2-5 mL Grow A për gallon ujë gjatë fazës së rritjes vegjetative.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi