Athena CaMg (e përzier)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£20.50

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena CaMg është krijuar për të plotësuar njërën nga formulat tona të lëngshme me 2 pjesë. Disa kultivarë dhe kushte të rritjes mund të kërkojnë doza më të larta të kalciumit, magnezit, hekurit dhe azotit gjatë fazave të rënda të rritjes dhe zhvillimit. Ky produkt korrigjon në mënyrë efektive këto mangësi të zakonshme pa hequr ekuilibrin e përgjithshëm elementar. Në sistemet që përdorin ujë me osmozë të kundërt (RO) dhe bimë të rritura në mjedise inerte, të tilla si koko dhe leshi guri, Athena CaMg është veçanërisht e dobishme. Edhe pse formulat tona me 2 pjesë ofrojnë tashmë nivele të mjaftueshme të Kalciumit dhe Magnezit, disa kultivues kërkojnë që suplementet të jenë të dobishme në kushte të vështira.

Praktikat më të mira
Shkundni mirë para përdorimit

• Përdorni instrumente matëse të pastra – mos vendosni asgjë në shishe.
• Disa aplikime mund të kërkojnë doza të ndryshme.
• Rekomandohet për përdorim hidroponik, veçanërisht me media inerte dhe kur përdoret ujë me osmozë të kundërt (RO).
• Monitoroni rregullisht KE-në dhe rregulloni në përputhje me rrethanat në bazë të të korrave dhe fazës së rritjes.
• Rregullo pH në nivelet e duhura pas përzierjes së të gjithë plehrave dhe aditivëve.
• Ruajeni të mbyllur në paketimin origjinal në një temperaturë ndërmjet 45°F dhe 85°F.

Tarifat e aplikimit
Shtoni 2,5 ml për gallon ujë gjatë të gjitha fazave sipas nevojës.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi