Athena Cleanse (e përzier)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£27.90

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena Cleanse është bërë nga agjentët idealë (dhe të sigurt) për optimizimin e zonës së rrënjës – acidi hipoklorik. Ky acid i sigurt dhe i butë rrjedh nga kripa dhe një proces i pronarit të trajtimit elektrokimik. Rezultati është një kimikat unik, i sigurt për bimët, me veti të fuqishme oksiduese për të mbajtur tuajën zona e rrënjës pastër dhe pa grumbullime të padëshiruara organike dhe minerale. Këto veti të veçanta reduktojnë shkallën minerale në sistemet e ujitjes.

Karakteristikat kryesore

  • Jo toksike dhe jo ushqyese - I sigurt për t'u përdorur në bimë në dhe fazën e rritjes
  • Punon për të hequr shkumëzimin e sistemeve të ujitjes dhe për të dekompozuar lëndën organike të mbetur
  • Efektive si një shpëlarje përfundimtare për të hequr grumbullimin e mineraleve (shkallës) në mjediset e rritjes dhe linjat e ujitjes
  • TDS shumë e ulët – Nuk hedh poshtë ekuilibrin mineral
  • Efektive si një shpëlarje përfundimtare për pastrimin e mjediseve të rritjes
  • Mban sistemin e ujitjes më të pastër dhe funksionon me efikasitet më gjatë
  • Redukton grumbullimin e mineraleve në media dhe linja

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi