Athena Pro Balance


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£124.50

Përshkrim

Athena Pro Balance është një pH i tretshëm në ujë i fuqizuar për dizajnin profesional të kultivuesit, posaçërisht për përdorim me sistemet e avancuara të fertigimit si Dosatron dhe Netaflex. Athena Pro Balance i lejon kultivuesit të personalizojë fuqinë e rregullimit të pH-së në situatën e tyre unike. Koncentrati Pro Balance mund të përzihet me një normë prej 0,25 – 1 lb për gallon. Rregulloni shkallën e përzierjes dhe shkallën e injektimit në varësi të sasisë së rregullimit të pH të kërkuar.

UDHËZIMET E APLIKIMIT
Mbani gjithmonë veshje mbrojtëse gjatë trajtimit. Përzieni si koncentrat në 0,25 - 1 lb për gallon (40 - 120 gram për litër) në ujë të pastër. Doza sipas nevojës për të rritur solucionin e plehut në pH të synuar. Kalibroni pH matësin tuaj përpara se të matni për saktësinë më të mirë. Mixing Pro Balance shkakton një reaksion termik që ngroh tretësirën gjatë përzierjes. Lini kohë të përzihet plotësisht dhe të ftohet përpara se të përdorni koncentratin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi