Athena Pro Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£124.50

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Bimët e lulëzuara kërkojnë sasi më të larta të fosforit (P) dhe kaliumit (K) për të rritur sasinë e luleve dhe për të mbështetur aktivitetet me metabolizëm të lartë. Athena Pro Bloom kontribuon në nivele të balancuara makro dhe mikroelemente duke përfshirë squfurin (S) që përdoret për rritjen e fuqisë dhe shijeve.


• NPK e balancuar dhe mikroelementet thelbësore (kur përdoren me Pro Core)
• Pleh i thatë plotësisht i tretshëm, pa grimca ose sedimente
• Punon me çdo sistem dozimi: Dosatron, Netaflex, Rhythm
• Përzihet plotësisht në temperaturë ambienti
• Përmbajtje e ulët e metaleve të rënda

Ideal për përzierjen e rezervuarëve dhe i pajtueshëm me të gjitha sistemet e dozimit. Kjo përzierje me bluarje të madhe është 100% e tretshme dhe nuk do të bllokojë sistemet e ujitjes apo të lërë sedimente në rezervuarë.

Udhëzime për përzierjen:
Përdoreni gjithmonë në kombinim me Athena Pro Core. Matni me peshë, jo me vëllim. Mos i kombinoni në forma të thata ose të koncentruara.

Depozita e aksioneve:
Përzieni më së shumti 2,5 lbs për 1 gallon ujë, përzieni mirë derisa të treten. Dozoni në një normë sipas fuqisë së dëshiruar të tretësirës.

Rezervuari:
Për çdo 1 gram Pro Bloom përdorni 0,6 gram Pro Core. Shih grafikun e dozimit për normat e synuara të përzierjes EC.

Përbërësit:
Fosfat kaliumi, Sulfat Kaliumi, Sulfat Magnezi, Hekur DTPA.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi