Athena Pro Core


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£124.50

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Athena Pro Core ofron ushqim bazë të fortë në të gjitha fazat e rritjes së bimëve. Azoti për të mbledhur klorofil dhe aminoacide. Kalciumi për të ndërtuar strukturën. Mikroelementë thelbësorë për të katalizuar fotosintezën, prodhimin e enzimave dhe një mori procesesh të rëndësishme bimore.

• Azot, kalcium dhe mikroelemente thelbësore të disponueshme lehtësisht
• Pleh i thatë plotësisht i tretshëm, pa grimca ose sedimente
• Punon me çdo sistem dozimi: Dosatron, Netaflex, Rhythm
• Përzihet plotësisht në temperaturë ambienti
• Përmbajtje e ulët e metaleve të rënda

Ideal për përzierjen e rezervuarëve dhe i pajtueshëm me të gjitha sistemet e dozimit. Kjo përzierje me bluarje të madhe është 100% e tretshme dhe nuk do të bllokojë sistemet e ujitjes apo të lërë sedimente në rezervuarë.

Udhëzime për përzierjen:
Përdoreni gjithmonë në kombinim me Athena Pro Grow ose Pro Bloom. Matni me peshë, jo me vëllim. Mos i kombinoni në forma të thata ose të koncentruara.

Depozita e aksioneve:
Përzieni më së shumti 2,5 lbs për 1 gallon ujë, përzieni mirë derisa të treten. Dozoni në një normë sipas fuqisë së dëshiruar të tretësirës.

Rezervuari:
Përzieni në 60% të Pro Grow ose Bloom. Shih grafikun e dozimit për normat e synuara të përzierjes EC.

Përbërësit:
Nitrat kalciumi, Hekuri EDTA, Mangani EDTA, Bakri EDTA, Zink EDTA, Acidi Borik, Molibdati i Natriumit.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi