Athena Pro Grow


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£124.50

Përshkrim

logoja e athina nutrients

Faza e rritjes vegjetative kërkon ushqim të rrumbullakosur mirë për të krijuar rrënjë të forta dhe gjeth të harlisur. Athena Pro Grow është një përzierje e ekuilibruar e plehrave të tretshme e formuluar për kultivuesit komercialë për të përmirësuar ujitjen. Përdoreni me Athena Pro Core për një recetë të plotë dhe të ekuilibruar.

• NPK e balancuar dhe mikroelementet thelbësore (kur përdoren me Pro Core)
• Pleh i thatë plotësisht i tretshëm, pa grimca ose sedimente
• Punon me çdo sistem dozimi: Dosatron, Netaflex, Rhythm
• Përzihet plotësisht në temperaturë ambienti
• Përmbajtje e ulët e metaleve të rënda

Ideal për përzierjen e rezervuarëve dhe i pajtueshëm me të gjitha sistemet e dozimit. Kjo përzierje me bluarje të madhe është 100% e tretshme dhe nuk do të bllokojë sistemet e ujitjes apo të lërë sedimente në rezervuarë.

Udhëzime për përzierjen:
Përdoreni gjithmonë në kombinim me Athena Pro Core. Matni me peshë, jo me vëllim. Mos i kombinoni në forma të thata ose të koncentruara.

Depozita e aksioneve:
Përzieni më së shumti 2,5 lbs për 1 gallon ujë, përzieni mirë derisa të treten. Dozoni në një normë sipas fuqisë së dëshiruar të tretësirës.

Rezervuari:
Për çdo 1 gram Pro Grow përdorni 0,6 gram Pro Core. Shih grafikun e dozimit për normat e synuara të përzierjes EC.

Përbërësit:
Fosfat kaliumi, Nitrat Kaliumi, Sulfat Kaliumi, Sulfat Magnezi, Hekur DTPA.

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi