AUTOPOT AQUAVALVE


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.00

Përshkrim

AQUAvalve është një pajisje ujitëse e thjeshtë dhe efektive. Furnizohet me të gjitha sistemet e tabakave AutoPot. Pasi të lidhet me furnizimin me ujë, AQUAvalve do të kontrollojë rrjedhën e ujit në bimë me presion të thjeshtë të gravitetit nga një rezervuar ose rezervuar. Nuk kërkohen pompa, energji elektrike ose kohëmatës. AQUAvalve do të hapet dhe do të lejojë që uji të mbushë tabaka në nivelin e paracaktuar prej 20 mm. Kur të arrihet ky nivel, AQUAvalve do të fiket dhe do të parandalojë hyrjen e mëtejshme të ujit në tabaka derisa i gjithë uji të konsumohet nga bimët. Pasi të ketë ndodhur kjo, AQUAvalve do të hapet dhe do të lejojë që më shumë ujë të hyjë në tabaka. Ndërsa bimët rriten, AQUAvalve do të hapet dhe mbyllet më shpesh në përputhje me nevojat e bimëve. Mbani AQUAvalve dhe kapakun të pastër dhe pa pengesa dhe kjo do t'ju ndihmojë të ujisni dhe ushqeni bimët tuaja për shumë vite.

Shënim: Impianti dhe Mbulesa e valvulave AQUA nuk përfshihen.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi