Stilolaps me pH buxhetor Bang-On


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50

Përshkrim

Pena pH buxhetore Bang-On është një model i lehtë për t'u përdorur, i nivelit të hyrjes, ideal për fillestarët dhe kultivuesit me përvojë. Ai do të japë një lexim të saktë, por do të kërkojë kalibrim më të rregullt sesa Pena Bluelab PH. Një zgjidhje ideale për një periudhë të shkurtër rritet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi