Biobizz Alg-A-Mic


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95

Përshkrim

Forconi bimët ndaj stresit dhe nxisni energjinë e bimëve me Biobizz Alg-A-Mic 100% organike.

Është një qetësues i fuqishëm i stresit. Është i mbushur me hormone dhe mikronutrientë të keluar, që rrjedhin nga leshterikët e detit norvegjezë me presion të ftohtë.

Brenda disa ditësh do të korrigjojë ushqyerjen e tepërt. Ai gjithashtu forcon bimët në ekstremet e temperaturës. Ju mund ta përdorni atë për të lehtësuar të gjithë fëmijët nga stresi. Shumë kultivues e përdorin atë për të reduktuar stresin e prerjes, transplantimit dhe krasitjes.

• Ndihmon në korrigjimin e mbifertilizimit
• Ndihmon transplantimin, trajnimin dhe krasitjen
• Përmirëson tolerancën ndaj temperaturave ekstreme të nxehta dhe të ftohta
• I pershtatshem per larje rrenje & ushqyerje me gjethe
• Punuar me dorë dhe 100% organike
• NPK: 0,1-0,1-0,1

Shënim: Ju mund ta përdorni këtë në vend të Bio-Grow gjatë rritjes vegjetative.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi