Biobizz All Mix Potting Soil - 50L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.00

Përshkrim

Biobizz All Mix fjalë për fjalë i bën të gjitha për ju duke krijuar mjedisin optimal që bimët të lulëzojnë gjatë gjithë vitit. Kjo përzierje e substratit me bazë torfe shumë të plehëruar paraprakisht imiton një tokë të pasur në natyrë me një ekosistem të plotë mikroaktiv. Është projektuar që të ketë fuqi të mjaftueshme të ushqyer me lëndë ushqyese për të mbajtur rritjen e harlisur për disa javë, pa pasur nevojë për të shtuar ndonjë pleh shtesë.

Përfitimet

  • Plehëruar shumë për rritje të fuqishme;
  • Ideale për bimë të zhvilluara mirë;
  • I pasur me torfe myshk të virgjër dhe torfe sphagnum;
  • Perlit i shtuar për ajrim më të mirë;
  • Mund të përdoret brenda dhe jashtë;
  • Çanta vjen në dy madhësi për t'iu përshtatur të gjithë kultivuesve.

Si të përdorni

Kur përdorni Biobizz All Mix për herë të parë e lagni me ujë dhe e lini të qëndrojë për 36 orë. Kjo i jep plehut aktiv Biobizz Pre Mix dhe mikroorganizmave brenda nënshtresës një shans për të filluar të punojnë magjinë e tyre përpara se bimët të hyjnë brenda.

Mbajeni tokën paksa të ngrohtë gjatë gjithë kohës nëse është shumë e ftohtë, aktiviteti mikrobik ngadalësohet, gjë që e bën më të vështirë rritjen e bimëve. Ju gjithashtu dëshironi të lejoni që toka të thahet midis çdo lotimi. Sepse, ndërsa substrati All Mix thahet, hyn ajri i pastër, i cili ndihmon tokën të marrë frymë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi