Biobizz Bio Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

BioBizz Bio Bloom është një lëndë ushqyese bazë e plotë e përbërë nga një përzierje 100% përbërësish organikë. Është plot me makro dhe mikroelemente që sigurojnë që bimët tuaja të qëndrojnë të shëndetshme dhe të japin lulëzim dhe fruta të bollshme.
Ai përmban nivele të optimizuara të azotit, kaliumit, enzimave dhe aminoacideve për të mbështetur bimët tuaja gjatë fazës së lulëzimit.

Si punon
Bio Bloom është plot me gjëra organike si ekstrakte bimore, alga, enzima dhe hormone me bazë bimore që pasurojnë tokën, e cila nga ana tjetër ushqen bimët tuaja. Ka nivele të larta të fosforit dhe kaliumit që kontribuojnë në lulëzimin e përshpejtuar dhe frutat superiore. Ngjashëm me Bio Grow, ai përmban një gamë të gjerë glukoze dhe sheqernash që u ofrojnë mikrobeve në tokë një burim ushqimi të dendur dhe ushqyes për të mbajtur popullatat e tyre të lulëzojnë. Bio Bloom i siguron bimës të gjithë makro dhe mikro ushqyesit thelbësorë të kërkuar nga një bimë gjatë ciklit shumë të rëndësishëm të lulëzimit. Raporti i elementeve si kaliumi me kalciumin ose magnezin, ose furnizimi me fosfor, është thelbësor për të arritur potencialin e plotë nga kultura juaj. Bio Bloom është i balancuar në mënyrë të përkryer për të siguruar një marrje optimale të lëndëve ushqyese dhe ruan një bimë në rritje të fuqishme gjatë gjithë ciklit të lulëzimit.

Si të përdorni BioBizz Bloom
BioBizz rekomandon përdorimin e Bio Bloom gjatë gjithë fazës së lulëzimit me një normë prej 2-4 ml për litër. Nëse ndiqni një plan ushqyes kryesisht të bazuar në BioBizz, atëherë është e rëndësishme ta përdorni atë së bashku me Bio Grow për rezultatet më të mira, megjithatë për oraret e tjera Bio Bloom mund të përdoret si një lëndë ushqyese bazë e lulëzuar e pavarur.
BioBizz Bio Bloom Flowering Nutrient funksionon mirë i kombinuar me produkte të tilla si Bio Grow, Fish Mix dhe TopMax të cilat përbëjnë disa nga lëndët ushqyese dhe aditivët organikë të jashtëzakonshëm të disponueshëm nga BioBizz.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi