Biobizz Bio Grow


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.39

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
BioBizz Bio-Grow është një pleh me performancë të lartë i krijuar për përdorim gjatë ciklit jetësor të bimëve tuaja. Ai përmirëson shëndetin e bimëve tuaja dhe siguron zhvillim të përshpejtuar. Plehra është 100% organike dhe forcon sistemin imunitar të bimëve tuaja. Formula gjithashtu aktivizon jetën e dobishme mikrobike në substratin në rritje. Kolonizimi i zonës së rrënjëve me baktere të dobishme rrit marrjen e lëndëve ushqyese dhe mbron bimët tuaja nga patogjenët. Lënda ushqyese është e lartë në kalium dhe azot dhe përfshin një sërë elementësh gjurmë. Përdorni BioBizz Bio Grow për rendimente masive të korrjeve dhe lulëzim optimal.

Informacion i pergjithshem
• BioBizz Bio-Grow është një lëndë ushqyese bazë me cilësi të lartë dhe me performancë të lartë;
• Plehrat janë bërë për shumicën e përzierjeve të substrateve hidroponike dhe tokës;
• Formula është e përshtatshme për fazat vegjetative dhe të lulëzimit të vonë;
• Plehra përmban përbërës organikë dhe natyralë duke përfshirë Kaliumin, Azotin, 70 elementë gjurmë dhe vitamina. Raporti NPK është 4-3-6.

Përfitimet
• Formula është 100% organike;
• Lënda ushqyese aktivizon dhe mbështet zhvillimin e baktereve të dobishme në substratin në rritje;
• Më efektive për bimët që rriten në tokë;
• Ofron bimë të shëndetshme dhe më të gjelbra;
• Krijon një bazë të fortë për lulëzim dhe frytdhënës të fuqishëm;
• Mbron bimët tuaja nga sëmundjet dhe patogjenët;
• E përputhshme me shumicën e sistemeve të ujitjes;
• Është një tonifikues për bimët në fazat e lulëzimit dhe frutave;
• Është gjithashtu i përshtatshëm për t'u përdorur si spërkatës me gjethe.

Shkenca
Plehra përbëhet nga një përzierje unike e përbërësve natyralë, të cilët mbështesin dhe nxisin rritjen e fortë të bimëve në substrate hidroponike dhe tokë. Formula nuk përmban asnjë kimikate. Ai bazohet në ekstraktin e panxharit të sheqerit, përkatësisht vinasse. Formula pasuron mjediset e tokës dhe ushqen mikrobet e dobishme, të cilat rrisin marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja dhe i mbrojnë ato nga dëmtuesit dhe sëmundjet. Plehrat përfshijnë sasi të larta të vitaminave, elementëve gjurmë dhe aminoacide. Ai i siguron të korrat tuaja me betainë, e cila ul nivelet e stresit të shkaktuar nga kushtet e pafavorshme mjedisore. Ju mund ta përdorni formulën në kombinim me BioBizz Bio Bloom për lulëzim dhe fruta optimale në fazat e mëvonshme të lulëzimit. Gjatë fazës së lulëzimit, plehra jep sasi të larta të karbohidrateve për të rritur lulëzimin. Do të arrini një korrje me cilësi të lartë, lule më të dendura dhe fruta më të rënda.

Si të përdorni
Përdoreni formulën gjatë gjithë fazës vegjetative. Gjatë fazës së lulëzimit të vonë, përdorni plehun në kombinim me Bio-Bloom. Falë karbohidrateve dhe kaliumit me cilësi të lartë, do të arrini lule më të mëdha dhe fruta më të shijshme. Gjatë fazës vegjetative, përdorni Bio-Grow në një dozë të rekomanduar prej 2-4 ml/L.

Praktikat më të mira
Bio-Grow është një pleh i lehtë për t'u përdorur, të cilin mund ta përzieni në rezervuarin ose enën tuaj të ujit dhe ta përzieni mirë. Nëse po rritni kultura në sisteme hidroponike, duhet të rregulloni nivelin e pH midis 5.6 dhe 6.2. Mbani nivelin drejt fundit të peshores. PH do të rritet pasi të shtoni lëndën ushqyese. Nëse po rritni bimë në tokë, nuk duhet të rregulloni nivelin e pH. Nëse dëshironi ta rregulloni, mbajeni pH midis 6 dhe 7. Natyrisht do të rritet me kalimin e kohës. Ruani plehrat në një vend të errët dhe të sigurt. Vishni doreza mbrojtëse sa herë që jeni duke trajtuar Bio-Grow. Mbajeni produktin jashtë mundësive të fëmijëve. Shmangni kontaktin me lëkurën ose sytë tuaj. Në rast kontakti me lëkurën ose sytë, shpëlajeni menjëherë. Mos e gëlltisni aksidentalisht produktin dhe mos e thithni atë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi