Biobizz Bio Heaven


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.90

Përshkrim

BioBizz Bio-Heaven është një përforcues 100% organik i energjisë së bimëve. Për bimët e lulëzuara tërësisht natyrale, Bio-Heaven është i vështirë për t'u mposhtur.

Të gjitha produktet BioBizz inkurajojnë aktivitet të dobishëm mikrobik në zonën e rrënjës. Kjo rrit rendimentin dhe shëndetin e rrënjëve. Për një mikrokope vërtet të lulëzuar, ne rekomandojmë shumë përdorimin e Ecothrive Neutralize për të shmangur klorit/kloraminë në ujin e rubinetit që të pengojë, apo edhe të vrasë, mikrobet miqësore, plus një inokulues cilësor të dobishëm si Ecothrive Biosys me produktet BioBizz. Për një goditje shtesë, provoni edhe Ecothrive Charge!

Si funksionon BioBizz Bio-Heaven
BioBizz Bio-Heaven është 100% organike dhe është krijuar nga burime proteinike tërësisht natyrale si torta e sojës. Bio-Heaven u siguron bimëve tuaja stimulantë biologjikë të zgjedhur me kujdes, të tilla si aminoacide, të cilat janë elementë themelorë të strukturës dhe metabolizmit të bimës. Bio-Heaven ndihmon bimët tuaja që të çlirojnë toksinat e krijuara gjatë periudhave të stresit, riparon klorofilin dhe stimulon rritjen. Marrja e mineraleve në tokë mund të jetë vetëm 5-10%.

Bio-Heaven përmban humus të vjetëruar në mënyrë natyrale, i cili kelon mineralet në tokë dhe mund të përmirësojë marrjen e tyre nga bimët në mbi 90% duke siguruar që bima juaj të ketë një pasuri të këtyre elementëve gjurmë thelbësorë për rritje të harlisur dhe të gjallë. Bio-Heaven mund të përdoret gjithashtu së bashku me një program ushqyes të bazuar në minerale ku mund të rrisë marrjen e mineraleve dhe elementëve gjurmë nga 35% në 95% të pabesueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi