Biobizz - Bio pH- DOWN


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95

Përshkrim

Bio pH- është projektuar veçanërisht për sektorin e bujqësisë organike.

Bio pH- është një tretësirë ​​ujore e bërë nga acidi citrik që gjendet natyrshëm në fruta të ndryshme agrume, si limoni. Korrigjimi i pH në një mënyrë natyrale është thelbësor që bimët të thithin sasinë maksimale të lëndëve ushqyese. Formulimi natyral i Bio pH- mundëson rregullimin e shpejtë të pH të çdo lloji nënshtrese dhe për çdo lloj kulture, pa dëmtuar mikrojetën e tokës. Është projektuar për të punuar në mënyrë perfekte me lëndët ushqyese të Biobizz dhe mund të përdoret në çdo ujitje. Është i përshtatshëm për t'u përdorur si në fazën e rritjes ashtu edhe në fazën e lulëzimit.

Dozimi
Përzieni lëndët ushqyese të nevojshme të Biobizz dhe matni pH-në e përzierjes. Aplikoni 0,1 ml Bio pH- për të ulur pH me 0,5 pikë. Shtoni sasinë e nevojshme të Bio pH-, përzieni për 10 sekonda dhe matni përsëri nivelin e pH. Vazhdoni të shtoni bio pH- derisa të arrini diapazonin optimal të pH prej 6,2-6,5 dhe të jeni gati për t'i dhënë përzierjen e lëndëve ushqyese bimëve tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi