Biobizz Bio pH+ (lart) dhe bio pH- (poshtë)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.00

Përshkrim

Shmangni përdorimin e acideve të forta për rregullimin e pH… shkoni organike! Bio pH+ (lart) është një acide humike formulim me bazë të korrur nga burime natyrore, ndërsa Bio pH- (poshtë) përmban acid citrik nga agrume të ndryshme si limoni. E shkëlqyeshme në rritjen dhe lulëzimin e perimeve!

 • Rregullimi organik i pH
 • Formulimi natyral nuk e dëmton jetën e mikrofonit të substratit
 • E korrur nga burimet natyrore
 • Lëngje jo agresive
 • Të përshtatshme për t'u përdorur në periudha vegjetative dhe të lulëzimit
 • Biobizz pH+ dhe Biobizz pH- nuk përmbajnë acide të forta

Certifikimin

Biobizz ka 6 çertifikime të ndryshme organike në mbarë botën!

 1. Certifikatat e Unionit të Kontrollit: Inputi i Programit Organik Kombëtar (NOP).
 2. Certifikatat e Unionit të Kontrollit: Input organik i BE-së
 3. Shenja e cilësisë së mirë të tokës
 4. EnvirOganic
 5. Pika Vert
 6. Certifikimi i pastër i gjelbër

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi