Biobizz - Paketë Provo Indoor


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£16.90

Përshkrim

BioBizz është një prodhues kryesor i lëndëve ushqyese bazë organike, suplementeve dhe përforcuesve, i cili sjell bujqësinë organike për kultivuesit në mbarë botën. BioBizz është i përkushtuar për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve ushqyese dhe aditivëve organikë të bimëve duke siguruar cilësinë më të mirë të të gjitha produkteve që prodhojnë. Kultivuesit mund të arrijnë me sukses rendimentet e pritura të të korrave. Kultivuesit amatorë dhe profesionistë që kërkojnë të rritin bimë në ambiente të mbyllura mund të përdorin lëndët ushqyese dhe suplementet BioBizz Try Pack Indoors për të fituar përvojë dhe për të rritur bimë të shëndetshme. Paketa përfshin lëndë ushqyese si Bio-Grow, Bio-Bloom dhe Top-Max në shishe 250 ml. Kompleti është krijuar për të ushqyer nga 1 deri në 4 bimë dhe për të përfituar sa më shumë nga të korrat tuaja.

Informacion i pergjithshem
• BioBizz Try Pack përmban 3 lëndë ushqyese organike bimore si Bio-Grow, Bio-Bloom dhe Top-Max;
• Lëndët ushqyese janë bërë për fazat vegjetative dhe të lulëzimit;
• Formulat janë të disponueshme në shishe 250 ml.

Përfitimet
• Lëndët ushqyese organike të bimëve përfshijnë përbërës të cilësisë së lartë dhe lëndë të para të pastra;
• Produktet përmirësojnë sistemin imunitar të bimëve tuaja;
• Formulat forcojnë të korrat tuaja për të dhënë rendimente të mëdha;
• Formulat përshpejtojnë rritjen e bimëve dhe nxisin zhvillimin e fortë të rrënjëve.

Shkenca
Bio-Grow, Bio-Bloom dhe Top-Max janë lëndë ushqyese bazë me performancë të lartë për të rritur rendimentet tuaja të korrjes dhe për të siguruar prodhime me cilësi të lartë. Bio-Grow është krijuar për të mbështetur rritjen e harlisur dhe është në përputhje me një shumëllojshmëri të gjerë tokash dhe nënshtresash kokosi. Ju gjithashtu mund të përdorni Bio-Grow me sistemet e ujitjes me pika. Gjatë fazës së lulëzimit, përdorni Bio-Grow si tonik.

Bio-Bloom është një pleh i fortë i krijuar për t'u përdorur gjatë gjithë fazës së lulëzimit. Ai përmban mikronutrientë, aminoacide dhe hormone vegjetale për të mbështetur lulëzimin e bollshëm. Top-Max mbështet zhvillimin e grupeve të mëdha dhe të rënda të luleve. Formula promovon shije më të ëmbla dhe më të buta të frutave. Acidi humik që përmban Top-Max rrit disponueshmërinë e lëndëve ushqyese bazë në tokë dhe përmirëson marrjen e lëndëve ushqyese.

Si të përdorni
Përdorni formulat sipas udhëzimeve të BioBizz.

Bio-Grow realizohet për periudhën ndërmjet javës së dytë të fazës vegjetative (1ml/L ujë) deri në fund të fazës së lulëzimit. Bio-Bloom është i përshtatshëm për përdorim duke filluar nga fillimi i fazës së lulëzimit (1ml/L ujë) deri në vjelje (4ml/L ujë). Top-Max është bërë për përdorim që nga fillimi i fazës së lulëzimit në 1 ml formulë/L ujë deri në korrje (4 ml formulë për 1 ml ujë).

Mbani produktet në një vend të errët dhe të sigurt jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni formulat nga temperaturat ekstreme. Vishni doreza kur jeni duke trajtuar solucionet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi