Biobizz - Paketa e Provës në natyrë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£16.90

Përshkrim

BioBizz është një prodhues kryesor i lëndëve ushqyese bimore organike, i cili ofron formula me cilësi të lartë dhe efikase për t'ju ndihmuar të arrini rendimente të mëdha dhe korrje të jashtëzakonshme. Nëse jetoni në një rajon me klimë që ju lejon të rritni kultura jashtë, BioBizz Try Pack Outdoor është zgjidhja perfekte. Është pjesë e linjës së ushqyesve Try Pack BioBizz. Rriteni si profesionist dhe shijoni lëndët ushqyese bazë me cilësi të lartë në paketimin Outdoor duke përfshirë Fish-Mix, Bio-Bloom dhe Top-Max. Kombinimi ofron ushqim bazë për deri në 4 bimë. Formulat janë në dispozicion në shishe 250 ml.

Informacion i pergjithshem
• BioBizz Try Pack Outdoor përfshin 3 plehra organikë si Fish-Mix, Bio-Bloom dhe Top-Max;
• Fish Mix është bërë për fazat vegjetative dhe të lulëzimit;
• Top-Max është një stimulues organik i lulëzimit i krijuar për fazën e lulëzimit;
• Përdorni Bio-Bloom nga fillimi i fazës së lulëzimit deri në korrje;
• Paketa e kombinuar ofron ushqim bazë për 1 deri në 4 bimë;
• Lëndët ushqyese bazë janë të disponueshme në shishe 250 ml.

Përfitimet
• Produktet janë të lehta për t'u përdorur;
• Janë miqësore me mjedisin;
• Kultivuesit mund t'i kombinojnë këto plehra me lëndë ushqyese/suplemente të tjera;
• Produktet janë të dizajnuara sipas standardeve më të larta të cilësisë dhe performancës.

Shkenca
BioBizz Try Pack Outdoor është një kombinim i plotë i lëndëve ushqyese organike të bimëve, duke përfshirë Fish-Mix, Top-Max dhe Bio-Bloom. Fish-Mix përmban emulsion peshku organik dhe panxhar sheqeri 100% organik, i cili përshpejton zhvillimin e mikroorganizmave të dobishëm në mjedisin e rritjes. Formula është bërë për kokos dhe nënshtresa dheu. Është krijuar për të gjithë ciklin jetësor të bimëve tuaja. Mund ta përdorni gjithashtu si pleh gjethesh dhe ta spërkatni në gjethet e të korrave tuaja. Top Max është një përforcues organik i lulëzimit, i cili rrit peshën dhe madhësinë e grupeve të luleve. Ai përmirëson marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja dhe i bën lulet më të ëmbla. Formula përmban acide humike dhe fuvik, të cilat kontribuojnë në rritjen e fortë të luleve dhe ofrojnë një nxitje të energjisë për të korrat tuaja. Bio-Bloom është pjesë e lëndëve ushqyese bimore organike të BioBizz të krijuara për fazën e lulëzimit. Formula përfshin nivele të rritura të fosforit, azotit dhe kaliumit, si dhe aminoacide dhe enzima. Është bërë për përdorim gjatë fazës së lulëzimit deri në korrje. Me Bio-Bloom, ju do të arrini bimë të lulëzuara me kërcell të fortë dhe të bollshëm.

Si të përdorni
Përdorni Fish-Mix nga java e dytë e fazës vegjetative deri në vjelje me një normë prej 1ml formulë për 1L ujë. Bio-Bloom është bërë për përdorim gjatë fazës së lulëzimit duke filluar me 1ml formulë për 1L ujë dhe rrit dozën deri në 4ml formulë/1L ujë deri në fund të fazës së lulëzimit. Përdorni Top-Max gjatë fazës së lulëzimit me një normë midis 1ml – 4ml formulë për 1L ujë. Ruani produktet në një zonë të errët dhe të sigurt dhe mbajini jashtë mundësive të fëmijëve. Vishni doreza mbrojtëse kur po trajtoni produktet. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi