Lëng i rrënjës së Biobizz


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
BioBizz Root-Juice është një stimulues rrënjësh me performancë të lartë, i cili përfshin përbërës 100% organikë. Produkti inkurajon zhvillimin e baktereve të dobishme në zonën e rrënjëve, gjë që rrit marrjen e lëndëve ushqyese. Formula gjithashtu përmirëson shëndetin e bimëve tuaja dhe i mbron ato nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Përforcuesi është i përsosur për përdorim gjatë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Përforcuesi është pa ndonjë kimikat dhe bimët mund ta thithin lehtësisht atë. Përdorni lëngun e rrënjëve për të korrat me cilësi të lartë dhe rendimente të mëdha.

Informacion i pergjithshem
Produkti është bërë për përdorim me bimë që rriten në sisteme hidroponike, sisteme hidroponike të drejtuara në mbeturina dhe tokë;
Përdorni formulën gjatë fazave vegjetative dhe të lulëzimit;
Produkti përmban përbërës natyralë dhe organikë duke përfshirë acidin humik dhe ekstraktin e algave të detit. Raporti NPK është 0,1-0,1-0,1;
Formula është një shtesë e fuqishme.

Përfitimet
• Root-Juice është një aditiv organik i certifikuar;
• Aditivi stimulon zhvillimin e rrënjëve dhe siguron rritjen e një rrjeti të pasur rrënjor;
• Aditivi nxit kolonizimin e zonës së rrënjëve të bimëve tuaja me baktere të dobishme;
• Mbron të korrat tuaja kundër patogjenëve;
• Rrit marrjen e lëndëve ushqyese;
• Përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja;
• Përshpejton rritjen e bimëve tuaja;
• Është perfekt për t'u përdorur me gamën e ushqyesve dhe përforcuesve BioBizz;
• Prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë BioBizz.

Shkenca
BioBizz Root-Juice është një aditiv tërësisht organik, të cilin mund ta përdorni gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit. Produkti përmban acide humike dhe ekstrakt të algave të detit. Produkti ushqen dhe nxit zhvillimin e baktereve të dobishme në zonën e rrënjës. Mikrobet e dobishme përshpejtojnë marrjen e lëndëve ushqyese dhe mbrojnë bimët tuaja kundër sëmundjeve dhe dëmtuesve. Aditivi forcon bimët tuaja gjatë gjithë ciklit të tyre jetësor dhe përmirëson sistemin e tyre imunitar. Me Root-Juice do të arrini lule më të mëdha dhe më të dendura, të cilat japin fruta më të rënda dhe më të shijshme.

Si të përdorni
Root-Juice është një aditiv me performancë të lartë, të cilin kultivuesit e përdorin për të forcuar bimët e tyre dhe për të siguruar prodhime me cilësi të lartë. Përdoreni produktin në dozën e rekomanduar ndërmjet 2 dhe 5 ml/L.

Praktikat më të mira
BioBizz Root-Juice është një aditiv i fuqishëm, të cilin thjesht mund ta përzieni në rezervuarin ose enën tuaj të ujit dhe ta përzieni mirë. Fillimisht, shtoni lëndët ushqyese dhe ndiqni me lëngun e rrënjëve. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Ruajeni aditivin në një vend të errët dhe të mbrojtur, larg mundësive të fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë ose lëkurën tuaj. Vishni doreza mbrojtëse, sa herë që jeni duke përdorur formulën. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi