Biobizz Top Max


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.50

Përshkrim

BioBizz Top-Max është një përforcues bimësh me performancë të lartë, i cili i ndihmon bimët tuaja të japin lule të mëdha, të dendura dhe aromatike. Aditivi inkurajon dhe nxit kolonizimin e zonës së rrënjëve me baktere të dobishme, gjë që rrit marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Stimuluesi gjithashtu përmirëson transportin e lëndëve ushqyese brenda indeve të bimëve, duke rritur cilësinë dhe rendimentin e të korrave. Produkti përmban përbërës organikë dhe natyralë duke përfshirë mikronutrientët, acidet humike dhe fulvic. Kultivuesit profesionistë përdorin Top-Max për të maksimizuar aftësitë e lulëzimit dhe frutave të bimëve të tyre dhe për të arritur korrje me cilësi të lartë.

Informacion i pergjithshem
Top-Max është një aditiv i fuqishëm, i prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë;
Aditivi përmban përbërës natyralë dhe organikë duke përfshirë mikronutrientët, acidet fulvic dhe humike. Raporti NPK është 0,1-0,001-0,1;
Top-Max është i përshtatshëm për t'u përdorur me bimë që rriten në tokë;
Formula është bërë për përdorim gjatë fazës së lulëzimit.

Përfitimet
• Produkti është i lehtë për t'u përdorur;
• Është produkt organik i certifikuar;
• Jep lule të mëdha dhe të dendura;
• Rrit nivelet e Brix;
• Përmirëson shijet dhe aromat natyrale të bimëve tuaja dhe nxit prodhimin e vajrave esencialë;
• Jep fruta më të shijshme dhe më të rënda;
• Prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë BioBizz;
• Stimulon kolonizimin e zonës rrënjësore me mikrobe të dobishme.

Shkenca
BioBizz Top-Max është një aditiv 100% organik, i përshtatshëm për përdorim gjatë fazës së lulëzimit. Produkti përmban acide humike dhe fulvic, që rrjedhin nga Leonardite. Produkti nxit ndarjen e qelizave dhe ndihmon në transportin e lëndëve ushqyese brenda indeve të brendshme të bimës. Aditivi përshpejton zhvillimin e bimëve dhe përmirëson sistemin e tyre imunitar. Top-Max inkurajon prodhimin e sheqernave natyrale dhe rrit nivelet e Brix. Produkti gjithashtu forcon aromat dhe shijet natyrore të bimëve.

Si të përdorni
Produkti është bërë për përdorim gjatë fazës së lulëzimit dhe jep lule më të mëdha dhe më të dendura. Përdoreni aditivin në një dozë të rekomanduar midis 2 dhe 5 ml/L.

Praktikat më të mira
BioBizz Top-Max është një aditiv i përshtatshëm për përdoruesit, të cilin mund ta përdorni gjatë gjithë fazave të lulëzimit dhe frutave. Shtoni suplementin në enën tuaj me ujë dhe përziejeni mirë. Së pari, duhet të përzieni lëndët ushqyese dhe të ndiqni Top-Max dhe çdo suplement tjetër dhe përforcues. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Ruajeni aditivin në një vend të freskët dhe të errët dhe mbajeni larg temperaturave shumë të ulëta dhe shumë të larta. Sigurohuni që shtesa të jetë jashtë mundësive të fëmijëve. Sa herë që përdorni Top-Max, vishni doreza mbrojtëse. Shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën tuaj. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi