Mbulesa reflektuese bardh e zi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.99

Përshkrim

Fletë e zezë e bardhë e rritjes

Fletë me dy shtresa të rritjes së bardhë të zezë. E bardha për të rritur dritën në zonën e rritjes, e zeza për të zvogëluar dritën e jashtme. Trashësia është 85 mu.

E disponueshme në 2 m Gjerësia dhe 5m, 10m, 30m & 100m Gjatësi.

MATERIALI I KLASËS SË USHQIMIT TË PRODHUR MBROJTUR. USHQIMI I SIGURT. BIMË E SIGURT. I GARANTUAR PA GAZHIM

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi