Zgjidhje standarde EC Bluelab 2.77


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95

Përshkrim

Zgjidhjet standarde të përçueshmërisë - një domosdoshmëri në kutinë e veglave të çdo kultivuesi

• Përmirësoni saktësinë EC/PPM me pastrim të rregullt

Rritni saktësinë me pastrim të rregullt
Si të kujdeseni për produktet tuaja bluelab EC

Nëse dëshironi të siguroni saktësinë e vazhdueshme të produkteve tuaja të përçueshmërisë Bluelab, ju rekomandojmë që t'i pastroni dhe testoni ato rregullisht.
Të gjithë stilolapsat dhe matësit tanë të përçueshmërisë janë të kalibruar në fabrikë, kështu që nuk do t'ju duhet t'i rikalibroni ato. Në vend të kësaj, duhet të pastroni sondën tuaj Bluelab EC dhe më pas të përdorni tretësirën standarde të përçueshmërisë EC Bluelab 2.77 - 500 ml për të kontrolluar nëse pastrimi ka qenë i suksesshëm.

Duhet të synoni të pastroni dhe testoni produktin tuaj EC çdo 30 ditë. Të gjitha produktet tona vijnë me udhëzime hap pas hapi për pastrimin dhe kujdesin.

Zgjidhje standarde të përçueshmërisë me cilësi të lartë
Testim EC efektiv dhe i përballueshëm

Zgjidhja standarde e përçueshmërisë Bluelab 2.77 EC - 500 ml është thelbësore për përdorim me të gjitha produktet e përçueshmërisë Bluelab. Të gjitha zgjidhjet Bluelab janë prodhuar posaçërisht për produktet Bluelab dhe u referohen standardeve të larta laboratorike për të siguruar që produktet tuaja Bluelab të zgjasin më shumë dhe të ruajnë saktësinë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi