Bluelab Combo Meter Plus


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£299.99

Përshkrim

Një zgjidhje shkëlqyese e thjeshtë portative, tre në një, Bluelab Combo Meter Plus kujdeset për të tre bazat e marrjes së lëndëve ushqyese njëkohësisht. Mat pH, përçueshmërinë dhe temperaturën në rezervuarët e lëndëve ushqyese, rrjedhjen dhe furnizimin me ujë dhe pH në substrate dhe mjedise.

Matësi dore i lehtë për t'u përdorur dhe me peshë të lehtë ka dy sonda në priza 2 m; një sondë e kombinuar e përçueshmërisë dhe temperaturës e cila nuk kërkon kalibrim nga përdoruesi (leximi i përçueshmërisë kompensohet automatikisht për temperaturën), dhe një sondë pH Bluelab Leap me majë shtize të forcuar që kalibrohet me shtypjen e një butoni. Një tregues kalibrimi i kujton përdoruesit kur duhet rikalibrimi. Ekrani i tij me dritë prapa me format të madh do të tregojë përçueshmëri në njësitë tuaja të preferuara dhe temperaturën në Celsius ose Fahrenheit. Mundësuar nga 2 x bateri alkaline AAA (të përfshira), me një mbyllje automatike që kursen energji.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi