Matësi i lëndëve ushqyese Bluelab (komerciale) Truncheon


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£95.00

Përshkrim

Një matës EC tepër i fortë dhe i lehtë për t'u përdorur, i projektuar posaçërisht për kulturat hidroponike që përdorin solucione ushqyese me EC më të lartë se normalja gjatë ciklit të rritjes. Mat deri në 6.0 EC (60 CF, 3000 ppm 500, 4200 ppm 700). I ndërtuar për të qëndruar gjatë gjithë jetës, ai është gjithashtu plotësisht i papërshkueshëm nga uji, dhe jo thjesht rezistent ndaj ujit. Dizajni me format të gjatë lejon që Matësi i Truncheon të përdoret për të trazuar rezervuarët e lëndëve ushqyese njëkohësisht me matjen e EC.

Për ta përdorur, thjesht zhytni sondën në tretësirën ushqyese dhe merrni leximin, në njësitë tuaja të preferuara, siç tregohet nga ekrani i dritës Bluegrow që pulson. Lehtë për t'u pastruar dhe dezinfektuar, Matësi i Truncheon nuk kërkon kalibrim. Mundësuar nga 3 bateri x AAA, me mbyllje automatike të kursimit të energjisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi