Bluelab Connect Stick 2


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£145.00

Përshkrim

Bluelab Connect Stick 2 ju lejon të regjistroni të dhënat nga të gjitha pajisjet tuaja Bluelab Connect në kompjuterin tuaj dhe të rregulloni cilësimet e pajisjeve tuaja Connect nga PC. Gjithashtu, pas shkarkimit të softuerit Bluelab Connect në kompjuterin tuaj, përdorues të shumtë mund të shikojnë të dhënat dhe statusin nga një pajisje në distancë (PC ose smartphone) dhe të marrin njoftime në kohë reale për çdo alarm nga pajisjet tuaja Connect. Kërkohet vetëm një shkop Bluelab Connect 2 për të gjitha pajisjet tuaja Connect (deri në 50), të cilat fillimisht identifikohen nga një kod kyç me katër karaktere dhe më pas do të jenë lehtësisht të zgjidhshëm nga një meny në kompjuterin ose smartfonin tuaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi