Kutia e bllokimit të jashtëm dhe alarmi Bluelab


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£65.00

Përshkrim

Mbroni të korrat tuaja nga mbidozimi ose dështimi i sistemit
Shijoni paqen e mendjes dhe plotësoni sistemin tuaj të dozimit
Ju mund të përdorni Bluelab External Lockout dhe Alarm Box për të lidhur kontrolluesin tuaj Bluelab Pro me çelësat e jashtëm.

Kur aktivizohen këta çelësa, kontrolluesi Bluelab Pro do të vendoset automatikisht në modalitetin e bllokimit dhe nuk do të ndodhë dozimi i mëtejshëm deri në rivendosjen. Kjo vendos sigurinë e bimëve tuaja në radhë të parë, në mënyrë që ato të mbrohen nga mbidozimi në rast të dështimit të sistemit të dozimit.

Kutia e mbylljes së jashtme dhe alarmi Bluelab do t'ju lejojë të krijoni një sistem të plotë dozimi, duke ju dhënë paqe mendore për sigurinë e bimëve tuaja.

Karakteristikat / Përfitimet e produktit
1. Përdoreni për të bllokuar Pro Controller (frenuar dozimin) me çelësa të jashtëm
2. Lidhni një sensor të jashtëm mbyllës (p.sh. çelësin notues), i cili do të ndalojë të gjithë dozimin, duke vënë në plan të parë sigurinë e impiantit tuaj
3. Integroni Pro Controller me një kontrollues ujitje dhe ndaloni dozimin gjatë furnizimit
4. Teli në opsionet e kaloni vetë
5. Bllokimi i Pro Controller mund të aktivizohet me çelësin "normalisht të hapur" dhe "normalisht të mbyllur"
6. Shtoni një alarm të jashtëm (borinë ose dritë ndezëse) në sistemin tuaj Pro Controller për një sistem alarmi zanor

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi