Bluelab Guardian Monitor WIFI


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£319.00

Përshkrim

Monitori Bluelab Guardian monitoron vazhdimisht parametrat kryesorë të pH, EC dhe temperaturës në një rezervuar lëndësh ushqyese pa pasur nevojë për matje manuale dhe kontrolle në vend. Çdo luhatje është e dukshme në çast në ekranin e madh LED me ndriçim të pasëm të Guardian Monitor dhe problemet mund të zgjidhen kur dhe kur ndodhin. Njësitë e përçueshmërisë dhe të temperaturës mund të vendosen sipas preferencës së përdoruesit. Alarmet vizuale diskrete mund të vendosen për diapazonin e parametrave të preferuar të kultivuesit për të treguar sa herë që një parametër bie jashtë rrezes.

Njësia rezistente ndaj ujit është e lehtë për t'u montuar në mur ose për t'u varur. Ka dy sonda në plumba 2 m; një sondë e kombinuar e përçueshmërisë dhe temperaturës e cila nuk kërkon kalibrim nga përdoruesi (leximi i përçueshmërisë kompensohet automatikisht për temperaturën), dhe një sondë pH me lidhje të dyfishtë (e zëvendësueshme kur është e nevojshme) që kalibrohet me shtypjen e një butoni. Treguesit e kalibrimit LED i kujtojnë përdoruesit kur duhet rikalibrimi. Mundësuar nga rrjeti elektrik nga një përshtatës universal i energjisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi