Bluelab PeriPod L3


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,950.00

Përshkrim

Karakteristikat / Përfitimet e produktit
 1. Pompa peristaltike për dozimin e saktë dhe të qëndrueshëm të lëndëve ushqyese dhe pH në rezervuarë
 2. Për lehtësi, dozuesi mund të vendoset më poshtë se pika e injektimit
 3. I qetë dhe i ftohur me ventilator për performancë optimale
 4. Dozimi manual nga njësia në tubin pritës
 5. Norma e dozës së pompës 1200 ml/min
 6. 4 metra/13 këmbë tub për dozimin e zgjidhjes së rregulluesit të pH
 7. Tub rezistent ndaj acidit/alkalinës me forcë të lartë për dozimin e sigurt të pH lart ose poshtë
 8. 2 x 4 metra/13 këmbë tub për ushqim për dozimin e solucionit rezervë të lëndëve ushqyese
 9. Tub i errët i lëndëve ushqyese për të parandaluar rritjen e algave
 10. pompa dhe tuba peristaltike të zëvendësueshme
 11. Dizajn i fortë i montuar në mur për efikasitet afatgjatë
 12. PeriPods mund të lidhen për të krijuar një sistem të zgjerueshëm të dozimit të lëndëve ushqyese me shumë pjesë deri në 12 pompa*
 13. *Ju lutemi vini re: Vetëm seritë M (M3 dhe M4) mund të lidhen me zinxhirë së bashku. L3 mund të lidhet vetëm me L3 të tjera
Ruani automatikisht nivelet e lëndëve ushqyese dhe pH të rezervuarit
Krijoni kushtet optimale për marrjen e lëndëve ushqyese

Bluelab PeriPod L3 do të mbajë pH të qëndrueshme dhe nivele të lëndëve ushqyese në rezervuarin tuaj, duke siguruar disponueshmëri optimale të lëndëve ushqyese për bimët tuaja në çdo kohë. PeriPod-i juaj i përgjigjet nxitësve të marrë nga Bluelab Pro Controller, duke dozuar rregulluesit e pH dhe solucionet e rezervave të lëndëve ushqyese në rezervuarin tuaj për të arritur kushte optimale për marrjen e lëndëve ushqyese.

Meqenëse nuk ka nevojë për kontrolle në vend ose rregullime manuale, Bluelab PeriPod L3 ju kursen kohë dhe punë në mënyrë që të mund të përqendroheni në rritjen e bimëve më të shëndetshme çdo herë.

Kur e çiftoni kontrolluesin tuaj me dozuesit Bluelab PeriPod me precizion të lartë, do të keni një sistem të plotë të dozimit të lëndëve ushqyese.

Preciziteti afatgjatë
Rregulloni mirë pH dhe lëndën ushqyese të rezervuarit tuaj
Bluelab PeriPod L3 përmban pompa peristaltike të shkallës mjekësore shumë të sakta, duke e bërë saktësinë më të lehtë dhe më të arritshme se kurrë më parë.

Jo vetëm që Bluelab PeriPod L3 do t'ju lejojë të menaxhoni rritjet e parametrave deri në 0,1 pH dhe 0,1 EC, pompat tuaja mund të kalibrohen nga përdoruesi në viskozitetin e lëngut që do të dozohet, duke siguruar një shpejtësi të qëndrueshme rrjedhjeje në çdo kohë.

Përveç kësaj, tubat dhe kasetat e pompës së PeriPod-it tuaj janë të zëvendësueshme, duke siguruar saktësi afatgjatë dhe duke ju kursyer para në afat të gjatë.

Bluelab PeriPods janë në dispozicion në tre madhësi të ndryshme; thjesht zgjidhni madhësinë e duhur të pompës për nevojat tuaja në rritje të konfigurimit.

Personalizojeni sistemin tuaj të dozimit
Ofroni një program kompleks të lëndëve ushqyese me prekjen e një butoni
Kur kombinoni PeriPod-in tuaj me kontrolluesin Bluelab Pro, mund të personalizoni konfigurimin tuaj të dozimit duke lidhur deri në tre PeriPod të së njëjtës seri (seri M- ose L), duke ju mundësuar të ofroni një program ushqyes me shumë pjesë.

Nëpërmjet softuerit tonë Connect, ju gjithashtu mund të vendosni orarin tuaj të ushqimit, duke ju dhënë fuqinë për të mbajtur programin tuaj ushqyes me prekjen e një butoni.

Projektuar në Zelandën e Re me kultivuesit në mendje
Të gjitha produktet tona janë të dizajnuara me kultivues, për kultivues – kështu që ju mund të jeni të sigurt se Bluelab PeriPod do t'ju ndihmojë të kryeni me lehtësi detyrat thelbësore të rritjes së përditshme.

Kontrolloni parametrat tuaj kryesorë 24/7
Bashkohuni me kontrolluesin Bluelab Pro
Ky PeriPod është projektuar për t'u çiftuar me kontrolluesin Bluelab Pro. Ky kontrollues monitoron automatikisht parametrat tuaj dhe i dërgon sinjale PeriPod-it tuaj për të rregulluar pH dhe nivelet e lëndëve ushqyese në rezervuarin tuaj.

Në fund të fundit, kur i mbani parametrat tuaj të qëndrueshëm, do të përfundoni me bimë më të shëndetshme, duke përmirësuar si rendimentin ashtu edhe cilësinë.

Mund të shtoni gjithashtu bllokimin e jashtëm dhe kutinë e alarmit Bluelab për të siguruar që sistemi juaj i dozimit të funksionojë gjithmonë në mënyrë optimale ose një tenxhere mostrash Bluelab nëse rezervuari juaj ndodhet më shumë se dy metra/6,5 këmbë larg nga kontrolluesi juaj Pro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi