Kontrolluesi i pH Bluelab


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£650.00

Përshkrim

Kontrolluesi i pH Bluelab gjurmon dhe rregullon automatikisht nivelet e pH në rezervuarin tuaj, duke siguruar kështu kushte ideale për marrjen e lëndëve ushqyese. Pa pasur nevojë për kontrolle në vend dhe rregullime manuale, ju mund të kurseni kohë pa kompromentuar shëndetin e bimëve. Kontrolluesi mund të rregullojë pH lart (më alkalik) ose poshtë (më acid) në varësi të kërkesave të konfigurimit tuaj në rritje. Sondat monitorojnë vazhdimisht nivelin e pH dhe temperaturën e tretësirës ushqyese.

Kontrolluesi e dozon rezervuarin me solucionin rezervë të pH lart ose poshtë, me anë të një pompe peristaltike, sipas planit tuaj të zgjedhur, duke siguruar që doza të jetë plotësisht e përzier dhe leximet të qëndrueshme përpara se të dozoni përsëri Dozat kompensohen automatikisht për temperaturën. Alarmet vizuale diskrete në ekran do të tregojnë nëse niveli i pH është përtej kufirit të dëshiruar të caktuar nga përdoruesi dhe dozimi nuk do të ndodhë sa herë që kontrolluesi është në modalitetin e alarmit. Sondat dhe pompa peristaltike mund të zëvendësohen kur është e nevojshme. Mundësohet nga rrjeti elektrik nëpërmjet prizës universale të përshtatësit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi