Lidhja e kontrolluesit të pH Bluelab


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£690.00

Përshkrim

Kontrolluesi i pH Bluelab gjurmon dhe rregullon automatikisht nivelet e pH në rezervuarin tuaj, duke siguruar kështu kushte ideale për marrjen e lëndëve ushqyese. Pa pasur nevojë për kontrolle në vend dhe rregullime manuale, ju mund të kurseni kohë pa kompromentuar shëndetin e bimëve. Kur përdoret së bashku me një Bluelab Connect Stick 2 (të blerë veçmas), përdoruesi mund të regjistrojë të dhënat nga kontrolluesi në një kompjuter lokal dhe të rregullojë cilësimet e kontrolluesit nga kompjuteri. Softueri Bluelab Connect (FOC i shkarkueshëm) u lejon përdoruesve të shumtë të shikojnë të dhënat dhe statusin nga një pajisje në distancë (PC ose smartphone) dhe të marrin njoftime në kohë reale për çdo alarm të vendosur në kontrollues.

Kontrolluesi mund të rregullojë pH lart (më alkalik) ose poshtë (më acid) në varësi të kërkesave të konfigurimit tuaj në rritje. Sondat monitorojnë vazhdimisht nivelin e pH dhe temperaturën e tretësirës ushqyese. Kontrolluesi e dozon rezervuarin me solucionin rezervë të pH lart ose poshtë, me anë të një pompe peristaltike, sipas planit tuaj të zgjedhur, duke siguruar që doza të jetë plotësisht e përzier dhe leximet të qëndrueshme përpara se të dozoni përsëri Dozat kompensohen automatikisht për temperaturën. Alarmet vizuale diskrete në ekran do të tregojnë nëse niveli i pH është përtej kufirit të dëshiruar të caktuar nga përdoruesi dhe dozimi nuk do të ndodhë sa herë që kontrolluesi është në modalitetin e alarmit. Sondat dhe pompa peristaltike mund të zëvendësohen kur është e nevojshme. Mundësohet nga rrjeti elektrik nëpërmjet prizës universale të përshtatësit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi