Pena Bluelab pH


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£84.90

Përshkrim

Ky stilolaps 2-në-1 Bluelab pH do të matë temperaturën e solucionit tuaj, si dhe leximin e pH. Marrja e pH-së tuaj të duhur është e rëndësishme për rritjen, në mënyrë që të maksimizoni marrjen e lëndëve ushqyese dhe t'u jepni bimëve tuaja mundësinë më të mirë. PH ideal qëndron ndërmjet 5.5-6.5 për shumicën e bimëve. Temperatura gjithashtu mund të ndikojë në shkallën e rritjes së bimës, dhe ju duhet të synoni midis 18-22°C.


Ky stilolaps i dorës ju jep një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të kontrolluar të dyja këto matje, i pajisur me një ekran LCD me ndriçim të pasëm për lexim të lehtë.

Vlerat kryesore:
• Mat pH dhe temperaturën
• Njësi të përzgjedhshme për temperaturën
• Ekran LCD me dritë prapa
• Sonda e kryqëzimit të dyfishtë (jo e zëvendësueshme)
• Treguesi i suksesshëm i kalibrimit të pH
• Mbani funksionin e leximit
• Treguesi i baterisë së ulët
• Plotësisht i papërshkueshëm nga uji - jo vetëm rezistent ndaj ujit
• Funksioni i fikjes automatike për të zgjatur jetëgjatësinë e baterisë
• Kompensimi automatik i temperaturës për lexime të sakta kudo
• 1 x bateri alkaline AAA e përfshirë
• 1 vit garanci

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi