Sonda pH Bluelab


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£60.00

Përshkrim

TIPARET / PËRFITIMET E PRODUKTIT
• Sonda me kryqëzim të dyfishtë redukton ndotjen e referencës, duke zgjatur jetëgjatësinë
• Plotësisht i papërshkueshëm nga uji - jo vetëm rezistent ndaj ujit
• Lidhësi BNC lejon përdorimin me të gjitha produktet e tjera të pajtueshme Bluelab
• Kabllo 2 metra për matje në vende të vështira për t'u arritur
• Përdorni kapakun e përfshirë me KCl për të zgjatur jetëgjatësinë e sondës
• Përgjigja e shpejtë e sensorit siguron matje të shpejta dhe të sakta
• Strehimi polikarbonat për qëndrueshmëri afatgjatë
• Efektive në solucionet prej 0.2 EC e lart

Ashtu si njerëzit, të gjitha bimët në rritje kanë nevojë për një dietë të ekuilibruar me lëndë ushqyese (ushqim) në mënyrë që të lulëzojnë. Sidoqoftë, bimët tuaja do të jenë në gjendje të kenë akses në këto lëndë ushqyese vetëm nëse zgjidhja ushqyese është brenda një intervali të caktuar pH.
Nga këndvështrimi i kimisë së ujit, pH (Hidrogjeni potencial) luan një rol kritik në bërjen e lëndëve ushqyese të tretshme në mënyrë që ato të absorbohen nga bimët tuaja. Kur tretësira juaj në rritje bëhet shumë acide ose shumë alkaline, bimët tuaja nuk do të jenë në gjendje të kenë akses në lëndët ushqyese që u nevojiten për t'u rritur.
Merrni bazat e rritjes drejt duke matur rregullisht pH për të siguruar që kjo të jetë gjithmonë brenda intervalit optimal.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi