Bluelab pH Probe Inline


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£160.00

Përshkrim

Karakteristikat / Përfitimet e produktit
1. Sonda me kryqëzim të dyfishtë redukton ndotjen e referencës, duke zgjatur jetëgjatësinë
2. Fije NPT 3/4” i përshtatet montimit në linjë; përdorni me përshtatës 1”.
3. Plotësisht i papërshkueshëm nga uji - jo vetëm rezistent ndaj ujit
4. Vlerësimi i presionit prej 7 bar presioni ose 100 psi për të përballuar presionin e linjës dhe turbulencat
5. Rrjedha e lëngut pastron natyrshëm sipërfaqen e sheshtë të matjes së pH
6. Struktura e brendshme e përshtatur për montim në çdo drejtim
7. Kabllo 3 metra për matje në vende të vështira për t'u arritur
8. Përgjigja e shpejtë e sensorit siguron matje të shpejta dhe të sakta
9. Efektive në solucionet prej 0.2 EC e lart

Matni pH direkt në linjën tuaj ushqyese
Krijoni kushtet optimale për marrjen e lëndëve ushqyese
Të gjitha bimët kanë nevojë për një dietë të ekuilibruar me lëndë ushqyese në mënyrë që të lulëzojnë. Sidoqoftë, bimët tuaja do të jenë në gjendje të kenë akses në këto lëndë ushqyese vetëm nëse zgjidhja ushqyese është brenda një intervali të caktuar pH.

Nga perspektiva e kimisë së ujit, pH (Hidrogjeni potencial) luan një rol kritik në bërjen e lëndëve ushqyese të tretshme në mënyrë që ato të absorbohen nga bimët tuaja. Kur tretësira juaj ushqyese bëhet shumë acide ose shumë alkaline, bimët tuaja nuk do të jenë në gjendje të kenë akses në lëndët ushqyese që u nevojiten.

Krijoni kushtet optimale për marrjen e lëndëve ushqyese duke matur pH direkt në linjën tuaj ushqyese për të siguruar që kjo të jetë gjithmonë brenda intervalit optimal.

Teknologji e qëndrueshme dhe e përballueshme e sondës
Matjet e vazhdueshme dhe të sakta të pH
Bluelab pH Probe Inline i qëndrueshëm është projektuar duke pasur parasysh jetëgjatësinë, me një sondë me lidhje të dyfishtë, strehë me presion të lartë dhe përbërës elektrikë me cilësi të lartë.

Krijuar me teknologji të avancuar dhe të përballueshme, ju mund të mbështeteni te sonda e pH e Bluelab-it për të dërguar matje të vazhdueshme të sakta direkt nga linja juaj e ushqimit të lëndëve ushqyese te Bluelab Guardian Monitor Connect Inline.

Projektuar dhe ndërtuar në Zelandën e Re me kultivuesit në mendje
Të gjitha produktet tona janë të dizajnuara me kultivues, për kultivues – kështu që mund të jeni të sigurt se Bluelab pH Probe Inline do t'ju ndihmojë të kryeni me lehtësi detyrat thelbësore të rritjes së përditshme.

Mirëmbajtje në linjë Bluelab Probe pH
Zgjatni jetën e sondës suaj pH
Megjithëse Bluelab pH Probe Inline është projektuar për t'u vetë-pastruar, ju duhet të pastroni dhe mirëmbani sontën tuaj periodikisht për të siguruar saktësinë dhe jetëgjatësinë e saj të vazhdueshme.

Përdorni kutinë e kujdesit të sondës Bluelab, e cila përmban gjithçka që ju nevojitet për të pastruar dhe për t'u kujdesur për sondën tuaj të pH. Sa herë që pastroni sondën tuaj, kalibroni atë duke përdorur zgjidhjet e kalibrimit Bluelab.

Kjo sondë e zëvendësueshme duhet të përdoret vetëm me Bluelab Guardian Monitor Connect Inline.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi