Kontrolluesi Bluelab Pro


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£999.99

Përshkrim

KONTROLLUESI BLUELAB PRO DO TË MBAJË NIVELET PERFEKTE DHE TË QËNDRUESHME PH DHE TË LËNDËVE TË USHQIMIT NË REZERVORIN TUAJ, duke SIGURUAR DISPONUESHMËRIM OPTIMAL TË LËNDËVE USHQIMORE PËR BIMËT TUAJA GJITHË KOHA. VENDOSNI OBJEKTIVAT TUAJ TË KËRKOHUR PËR PH DHE PËRQËNITJEN DHE LEJONI KONTROLLIN TË BËJË PJESË PJESËRI.

Duke qenë se NUK KA NEVOJË PËR ASNJË KONTROLLI ME RREGULL OSE RREGULLIM MANUAL, KONTROLLI BLUELAB PRO JU KUSHTON KOHË DHE PUNË QË TË MUND TË PËRQENDOSHEN NË RRITJEN E BIMËVE MË TË SHËNDETSHME ÇDO HERE.

KUR TA KIFITONI KONTROLLIN TUAJ ME DOZËRË TË PERIPODIT BLUELAB ME precizitet të lartë, DO TË KENI NJË SISTEM TË PLOTË TË DOZIMIT TË LËNDËVE TË USHQYERËVE. MUND TË LIDHNI GJITHASHTU POMPAT E TJERA ME ENERGJISË E RRJETIT DUKE PËRDORUR BLUELAB POWERPOD.

TIPARET / PËRFITIMET E PRODUKTIT
Monitoroni dhe automatizoni dozimin e lëndëve ushqyese dhe pH në rezervuarë kur çiftohet me dozuesit Bluelab PeriPod
Mbylljet e integruara të sigurisë parandalojnë dozimin e tepërt
Rifilloni automatikisht dozimin pas humbjes së energjisë
Shikoni parametrat e rezervuarit tuaj në telefonin tuaj celular, pavarësisht se ku jeni
Dozimi i lëndëve ushqyese me shumë pjesë është i mundur me softuer të shumtë PeriPods dhe Connect
Kontrollon pH në drejtimin lart (alkali) ose poshtë (acid).
Alarme të larta dhe të ulëta për t'ju paralajmëruar kur parametrat janë jashtë rrezes
Rutina e dozimit lejon përzierjen efektive përpara dozës tjetër
Gjatësia e kabllove 2 metra/6 këmbë për pozicionimin dhe shikimin më të mirë
Opsione fleksibël montimi për mure, shtylla dhe rafte

Karakteristikat e integruara të bllokimit
Menaxhimi i parametrave të sigurt për bimët
Kontrolluesi i palodhur Bluelab Pro ka karakteristika të shumta sigurie që janë krijuar për të zvogëluar rrezikun e mbidozimit ose mosfunksionimit të sistemit.

Mund të vendosni alarme të matura vizuale të larta dhe të ulëta për intervalet tuaja të preferuara për pH, përçueshmëri dhe temperaturë; për të ndihmuar në mbajtjen e bimëve tuaja të sigurta nga dozat e tepërta, dozimi nuk do të ndodhë sa herë që kontrolluesi juaj është në modalitetin e alarmit.

Procesi i automatizuar i dozimit lejon përzierjen efektive përpara dozës tjetër, duke siguruar që të mos e tejkaloni kurrë pH ose rregullimet e lëndëve ushqyese. Kontrolluesi juaj gjithashtu do të ndalojë automatikisht dozimin sa herë që ndjen kushte të dyshimta.

Qëndroni të lidhur me sistemin tuaj - Shikoni të dhënat tuaja nga distanca
Kontrolluesi Bluelab Pro ju lejon të qëndroni të lidhur me parametrat tuaj 24/7, duke dhënë automatikisht rezultate edhe kur nuk jeni aty.

Për t'u lidhur, futni Connect Stick-in e përfshirë dhe shkarkoni programin tonë falas Connect. Pasi të instalohet në kompjuterin tuaj, mund të konfiguroni një llogari për ta përdorur ju dhe anëtarët e ekipit tuaj. Gjithçka që duhet të bëjnë është të shkarkojnë aplikacionin celular falas Bluelab Connect dhe të përdorin hyrjen për t'u lidhur.

Jo vetëm që do të jeni në gjendje të shikoni të dhënat që mblidhen nga kontrolluesi juaj Bluelab Pro dhe të ndryshoni cilësimet në kompjuterin tuaj, do të merrni gjithashtu njoftime në kohë reale për alarmet dhe përditësimet e statusit të bllokimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi