Kompleti i kujdesit të sondës Bluelab - Përçueshmëri


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.50

Përshkrim

Një komplet i thjeshtë për mirëmbajtjen e sondës së përçueshmërisë
Kujdesi për sondat tuaja të përçueshmërisë Bluelab
Të gjitha produktet tona EC janë të kalibruar në fabrikë, kështu që nuk keni nevojë të shqetësoheni për kalibrimin e njehsorëve tuaj. Kjo është vetëm një mënyrë tjetër që Bluelab ndihmon për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Në vend të kalibrimit, ju rekomandojmë që të pastroni rregullisht sondat e përçueshmërisë.

Kompleti juaj i kujdesit të sondës përmban thasë me zgjidhje standarde 2,77 EC për testimin e sondës suaj të përçueshmërisë pas pastrimit. Ky komplet përfshin gjithashtu pastrues sondë dhe një instrument pastrimi.

Me pastrimin e rregullt dhe mirëmbajtjen e vazhdueshme, do të maksimizoni jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës suaj të përçueshmërisë.

TIPARET / PËRFITIMET E PRODUKTIT
• Kompleti juaj i kujdesit të sondës Bluelab – Përçueshmëria përmban:
• Instruksionet e kujdesit të sondës
• Dy bustina 20 ml për një përdorim të tretësirës standarde të përçueshmërisë Bluelab 2.77 EC
• Një gotë plastike
• Pastrues i sondës përçueshmëri Bluelab
• Dhi i egër për pastrimin e sondës suaj të përçueshmërisë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi