Bluelab Probe Care Kit - pH


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50

Përshkrim

Kujdesi, hidratimi dhe kalibrimi - në një komplet
Ruajtja e sondave tuaja të pH Bluelab
Për të siguruar saktësi dhe jetëgjatësi të vazhdueshme, ju rekomandojmë që të pastroni, kalibroni dhe hidratoni sondat tuaja pH të Bluelab në baza të rregullta.

Kompleti juaj i kujdesit të sondës përmban thasë me pH 4.0, pH 7.0 dhe solucione KCl për kalibrimin dhe ruajtjen e sondave tuaja pH. Ky komplet përfshin gjithashtu pastrues sondë dhe një instrument pastrimi.

Do të keni gjithçka që ju nevojitet për të pastruar, kalibruar dhe hidratuar sondat tuaja - në një komplet kompakt dhe të përballueshëm.

TIPARET / PËRFITIMET E PRODUKTIT
• Kompleti juaj i kujdesit Bluelab Probe – pH përmban:
• Instruksionet e kujdesit të sondës
• 20 ml bustina me tretësirë ​​Bluelab me përdorim të vetëm - dy nga: pH 7.0, pH 4.0 dhe solucione KCl
• Tre gota plastike
• Bluelab pH Probe Cleaner
• Furçë dhëmbësh për pastrimin e sondës suaj pH

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi