Bluelab Pulse Multimedia Meter EC/MC


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£295.00

Përshkrim

Matësi i gjithanshëm dhe i fuqishëm Bluelab Pulse Multimedia EC/MC do t'ju mundësojë të matni me saktësi EC, lagështinë dhe temperaturën direkt në zonën e rrënjës në më pak se 10 sekonda me një klik të vetëm. Ai është i përshtatshëm për t'u përdorur në një shumëllojshmëri të mediave të rritjes, duke përfshirë tokën, përzierjet e vazove dhe përzierjet e kokosit, si dhe solucionet ushqyese. Matësi i thellësisë së integruar i këtij njehsori do të sigurojë gjithashtu që të merrni matje të qëndrueshme me çdo lexim. Shkarkoni aplikacionin Pulse për të lidhur Pulse Meter me telefonin tuaj nëpërmjet Bluetooth. Aplikacioni Pulse do të zhbllokojë njohuri të reja duke ju lejuar të mbani shënime për bimët dhe matjet tuaja në lëvizje.

Zbuloni sekretet e suksesit të bimëve tuaja ndërsa ruani, eksportoni dhe analizoni të dhënat tuaja të bimëve. Duke përdorur teknologjinë Blink të Pulse Meter's, vendosni bimët tuaja me performancën më të mirë si pikë referimi dhe merrni tregues të menjëhershëm vizualë që ju tregojnë se si krahasohen të korrat tuaja. Pulse ka gjithashtu një memorie të brendshme për të ruajtur mbi 2000 matje në pajisje. Kur është jashtë rrezes së një telefoni inteligjent, ai do të vazhdojë të matë, shfaqë dhe ruajë matjet dhe kur kthehet brenda rrezes së telefonit tuaj, ai automatikisht do të çiftohet, lidhet dhe sinkronizojë të gjitha matjet me aplikacionin. Kalibrimi bëhet edhe nëpërmjet aplikacionit. Mundësuar nga 1 x bateri alkaine AA (e përfshirë).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi