Sonda e temperaturës Bluelab


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£45.00

Përshkrim

TIPARET / PËRFITIMET E PRODUKTIT
• Për përdorim me Bluelab pH Controller dhe Bluelab Pro Controller
• Matni temperaturën e tretësirave në ±0,1°C/°F në rezervuarë
• Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe mund të zhytet në rezervuarë
• Konstruksion i fortë prej çeliku inox
• Efektive në tretësirën ushqyese
• Përgjigje e shpejtë e sensorit për matje të shpejta dhe të sakta
• Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
• Mirëmbajtje e ulët – nuk nevojitet kalibrim
• Kabllo standarde 2 metra/6,56 këmbë për matje në vende të vështira për t'u arritur
• Garanci dyvjeçare për qetësi të plotë

Pse të matni temperaturën?
Zhbllokoni bazat tuaja të shëndetit të bimëve
Temperatura është një bazë kyçe për shëndetin e bimëve, pasi luan një rol kyç në shkallën e rritjes së bimëve tuaja, si dhe në strukturën e tyre. Temperatura gjithashtu ndikon në procese të rëndësishme të bimëve, si lulëzimi dhe pllenimi.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të matni rregullisht temperaturën brenda mjedisit të rritjes së bimëve tuaja. Nëse është shumë e ngrohtë, kjo mund të çojë në mungesë oksigjeni dhe infeksion rrënjë. Nëse është shumë ftohtë, kjo mund të tronditë rrënjët, gjë që mund të pengojë rritjen e bimëve.

Merrni bazat e rritjes drejt duke matur rregullisht temperaturën për t'u siguruar që kjo të jetë gjithmonë brenda intervalit të duhur.

Një sondë zëvendësuese për kontrolluesin tuaj Bluelab
Matjet e sakta të temperaturës
Sonda e temperaturës Bluelab është projektuar posaçërisht për t'u përdorur me kontrolluesin pH Bluelab, Bluelab pH Controller Connect dhe Bluelab Pro Controller Connect. Kjo sondë e besueshme mat me saktësi temperaturën e solucionit tuaj ushqyes.

Përçueshmëria Bluelab dhe matjet e pH përdorin gjithashtu sondën e temperaturës për të kompensuar automatikisht leximet për temperaturën, duke siguruar matje të sakta në çdo kohë.

Ndërtuar në Zelandën e Re me kultivuesit në mendje
Të gjitha produktet tona janë të dizajnuara me kultivues, për kultivues – kështu që mund të jeni të sigurt se sonda e temperaturës Bluelab do t'ju ndihmojë të kryeni me lehtësi detyrat thelbësore. E ndërtuar në Zelandën e Re, kjo sondë ka një garanci dyvjeçare.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi