Matësi i lëndëve ushqyese Bluelab Truncheon


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£85.00

Përshkrim

• Ndërtim i fortë dhe i besueshëm për vlerë afatgjatë
• Plotësisht i papërshkueshëm nga uji; spërkatni, zhyteni ose zhyteni - ne ju kemi mbuluar
• Zbulon automatikisht lëngjet dhe LED-të e ndezura tregojnë matjen për funksionim të thjeshtë të shkëlqyeshëm
• Dizajn me format të gjatë për përzierjen dhe matjen e rezervuarëve të lëndëve ushqyese në të njëjtën kohë
• Nuk kërkohet kalibrim dhe i lehtë për t'u pastruar dhe dezinfektuar
• Të gjitha shkallët e përçueshmërisë të përfshira – EC, CF, PPM 500 (TDS), PPM 700
• Garanci pesëvjeçare lider në industri për qetësi
• Paketimi mund të ndryshojë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi